Valet 2022

Fegar Leif GW ur?

27 aug , 2022  

För ett halvår sedan kunde Sveriges folk ta del av följande samtal med Leif GW Persson. Det centrala budskapet var:

Men jag skall återkomma till det här, men tänker vänta till att det drar ihop sig till val. För det här är synnerligen besvärande för statsmakten, det sätt som man skött det här ärendet(Kevin-fallet) på och det sätt som man behandlat det hår två pojkarna på. Och det är utomordentligt besvärande.

Det börjar bli hög tid att leverera.Det finns fortfarande tid att infria sitt löfte. Kriminologiprofessorns agerande sedan löftet gavs tyder på att sannings-ägaren kommer att välja tystnaden. Istället för att ställa socialdemokratin inför det “utomordentligt besvärande” Kevinfallet har GW förklarat Morgan Johansson vara hans personliga vän. På nätet sprids ett citat som påstås vara GW:s.

2,8% av befolkningen drabbas av brott. 1 % av de 2,8 %-arna är grova brottslingar. Så när folk summerar sitt liv så märker de att brottsligheten haft noll inverkan på deras liv.

Leif GW är möjligen en politisk begåvning med litterär fingerfärdighet eller kanske tvärt om. Men hur är det möjligt av en kriminologiprofessor att låna sig till att använda matematik på ett så manipulativt vis. Är det genom en snara som GW flackar med de ögon vi försöker fånga. Ja så anmärkningsvärt är faktiskt hans uttalande. Men låt oss lämna spekulationerna åt de som lever i professorns närhet och rimligtvis har lite kött att fästa på konspirationens benknotor.

Vad vi har är två uttalanden som talar för olika verkligheter. Förhoppningsvis finns någon oförstörd student som nyligen avslutat grundkurserna i kriminologi som snabbt och enkelt kan tala om hur det ligger till med brottslighetens sociala och politiska betydelse. Bara en liten reflektion över GW lek med procenten. Övningar han bevisligen haft en del problem med(hick inte sic). 2,8 procent tar jag för givet gäller per år. Men minnet av ett brott är inget som går att ringa ut med nyårsklockorna, det är livslångt. Så GW lek med siffror är inget annat än falsk matematik. Vars politiska syfte dånar ut över Sverige. Istället för att kritisera den socialdemokratiska maktapparaten vars agerande GW finner utomordentligt besvärande sprider Leif GW ett par veckor före valet socialdemokratisk propaganda. Det är något märkligt med GW senaste politiska upptåg att eka “vi såg det inte kommas” budskap. Då det gäller Kevin-fallet är detta verkligen inte GW:s grej. Väldigt mycket tvärt om. Det står utom allt tvivel, vilket belyses här.

Har socialdemokratin lyckats täppa till det enda hopp som fanns för att sanningen om Kevin-fallet skall bli en del av vårt kollektiva minne. Idag den 22 augusti lämnade  Robin Dahlén – en av de två “Kevin-bröderna” – in en stämnings av Arvika kommun. Det hade föregåtts av ytterligare ett försök att få Arvika kommun att erkänna sin skuld till vad bröderna och deras familjer drabbats av. Den möjligheten var den socialdemokratiska kommunledningen inte mogen. Så nu har den juridiska processen för att avgöra skuldfrågan inletts. Robins skadeståndskrav är nästan tre miljoner kronor. Enligt NWT(16/8 2022). Händelsen har av okänd anledning ignorerats av övrig media. Kanske inte så underligt. Fakta i fallet Kevin har haft uppenbara problem att slå igenom även då det gäller rapporteringen i Arvika där allt började för snart 25 år sedan. Det är främst det faktum att polis, medier och politiskt ansvariga mörkade att det tidigt i utredningen av mordet på fyraårige Kevin, fanns en misstänkt kurdisk tonåring som ett knappt år senare togs på bar gärning vid ett nytt övergrepp på en 3-årig pojke.

Nu har Leif GW kommenterat Robin Dahlins stämning av Arvika kommun och hans skadeståndskrav på närmare tre miljoner kronor. Det är i TV 4, GW:s egen megafon som han går till verbal attack. Det sker på så vis att GW helt struntar i vad Robin och hans broder säger. Istället gör GW skadeståndskravet till huvudfråga. Arvika kommunledning har visserligen bett om ursäkt för det brödernas familjer utsatts för. Men de vägrar samtidigt att erkänna att socialtjänsten gjort något fel. Inte ens inför hotet om en stämning var den socialdemokratiska kommunledningen beredd att erkänna att fel begåtts. Det ligger mycket nära till hands att dra slutsatsen att det är av rädsla för efterföljande krav på skadestånd som gör att kommunledningen inte vill tillstå att  “formella fel” begåtts.

Det är nu två veckor kvar till valet. Lika långt lever förhoppningen att Leif GW skall hålla sitt löfte lever fram till valdagen.Både magstödet och pondus  är bevisligen på plats. Så tvivla inte, bli en del av förväntningarna.
admin@klyvnadenstid.se
Evert Larsson


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *