avlyssning

Klyvnades tid

Mångkultur, rasism övervakning

24 sep , 2013  

Övervakning, rasism och mångkultur.
I den stora världen pågår en internationell strid för att inte hela vår värld genom nätets möjligheter till övervakning skall förvandlas till en global diktatur av kolossalformat. Vår regering har valt motsatsen, att verka för att denna övervakning skall kunna fortgå. Våra medier som gärna kallar sig den 4: statsmakten väljer att begrava vår regerings svek i djup tystnad.

Men så hittar någon, undrar vem, ett litet register i en polisgarderob i Lund och så brakar mediecirkusen lös, det är storm i ankdammen. För nu har mediernas älsklingsämne fått nytt bränsle på sin kvarn, återigen kan vi svenskar hängas ut för att vara rasister. Och åter byggs politiska energier upp för det mångkulturella projektet.

Sällan diskuteras vad detta mångkulturella projekt kommer att leda till. Det stora skeendet i världen i dag är vad som brukar kallas globalisering, dvs att kapitalet kräver en politisk och kulturell anpassning för att etablera sitt totala herravälde över vårt klot. Kulturer, nationer och folk måste därför gå under och allt blandas i en stor global mångkulturell okultur. Under mångkulturens fana håller så alla kulturer på att förintas.

{jcomments on}


One Response

 1. chiefs skriver:

  Have you ever considered about adding a little bit more
  than just your articles? I mean, what you say is fundamental
  and all. Nevertheless think of if you added some great graphics or videos to
  give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and
  clips, this website could undeniably be one of the greatest in its field.
  Wonderful blog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *