Folkstyret

att sälja ut ursprungsfolken

17 jan , 2019  

Valresultat och det politiska etablissemangets målsättning att stänga ute SD från inflytande är orsaken till den parlamentariska krisen. I drygt fyra månader har nu DÖ-partierna drivit sitt spel för att få väljarna att acceptera blockeringen av SD eller att tro att problemen handlar om annan sakpolitik. Trots mediernas aktivism ser sig stora delar av väljarna övergivna, lurade, förbannade och besvikna på politiker och myndigheter.

Så här såg årets valresultat ut: Källa 2018 års valresultat:

Sveriges väljare har en tydlig vinnare och en tydlig förlorare. De rödgröna har förlorat 14 mandat och Sverigedemokraterna har ökat 13 mandat. … Väljarna har straffat de rödgröna trots ekonomisk högkonjunktur vilket gör utslaget än tydligare. Väljarna straffade de rödgröna 2018 på samma sätt som Alliansen straffades 2014. Fallet för Alliansen var dock djupare och ökningen för valets vinnare, även då SD, var större.

Det som skrämmer socialdemokratin är att det fram för allt är LO-folket som överger socialdemokratin. Enligt SVT:s vallokalsundersökning minskar S andel bland LO-medlemmar från 51% till 38% mellan 2014 och 2018. Detta är svårsmälta siffror som många på vänsterkanten försöker finna förklaringar till. Att de stämmer väl överens med väljarstödets förändring mellan blocken gör dem mycket svåra att avfärda.

För att klamra sig fast vid makten har S fört ett spel som lett till maximal utdelning trots förlustval. Med ett mandat mer än Alliansen och en demagogisk hatkampanj för att isolera SD har de lyckats med dubbelspelet att få V, C och L att stödja ännu en S-regering. Jonas Sjöstedt snack om att det finns ett papper som ingen kommer att få se, är bara ett bevis för dubbelspelet. Det handlar om att lägga ut dimridåer, skapa största möjliga otydlighet för att dölja att oförenliga ståndpunkter skall samlas kring en regeringspolitik.

En viktig förutsättning för regeringsöverenskommelsen har varit att måla ut SD som fascister som med inflytande kommer att slakta demokratin och förfölja muslimer. Samtliga partier har bidragit till att skapa denna vrångbild, som är en förutsättning för att fortsätta den massinvandring som S,Mp, C och L kommit överens om, och som varit Mp, C och V:s hjärtefrågor. Dessa tre partier slåss om samma, i vänsterliberala värderingar marinerade väljargrupper. Samma grupper som har kontroll över medierna och blockerar all nyhetsförmedling som sätter deras mångkulturella paradis i negativ dager. Storebror är i Sverige en politiskt vänsterliberal som arbetar inom Public Service. Det är därför som så lite kritik av uppgörelsen ges plats i medierna.

De väljare som svikits är de majoriteter som har röstat för en skärpning av massinvandringspolitiken. Det är krav som framförts av SD(18), M(20), S(28) och Kd(6), som utgör över 70% av väljarkåren, och tvingas nu istället på en ytterligare liberalisering. Tydligast är sveket mot LO-väljare som i växande utsträckning har lagt sin röst på SD. Svikna är också arbetarklass som tydligt markerat mot den nyliberala ekonomiska politik som främst bär Centerpartiets prägel.

DÖ bildades för att SD skulle stängas ute från inflytande över politiken, syftet var att den skulle gälla över två mandatperioder. Eftersom SD ökade sin väljarandel blev det ännu svårare att fullfölja DÖ-linjen efter 2018 års val. För att få ett politisk underlag för en regering så har ännu fler av väljarna ställts utanför inflytande i avgörande frågor som invandring och ekonomisk politik.

Vi har nu återigen en regering som hålls samman av en enda princip: att förhindra att SD sätter pinnar i hjulet för en fortsatt massinvandringen. Det är vad politikerna som åter armbågat sig fram till köttgrytorna har att erbjuda. Och det trots den nedslående utveckling, med sönderfall av rättssystem, tilltagande gängkriminalitet, en skola med lärarbrist och sjunkande resultat, en sjukvård med växande köer. Listan kan göras mycket lång. Massinvandringen är den enskilt viktigaste orsaken till att välfärdssystemet inte längre kan leverera vad Sveriges hårt arbetande folk har anledning att förvänta sig.

Det är inte invandrarna som är problemet, utan de politiker som struntar i väljarnas vilja.

Trots krisåret 2015 då regeringen tvingades ändra invandringspolitik och dra i nödbromsen så har DÖ hållits. Är medier och politiker så välmarinerade i vänsterns “antirasism” att överenskommelsen kommer att hålla även denna mandatperiod ut? Vänsterns kulturella hegemoni gäller fortfarande, vilket gör att det mångkulturella skötebarnet kommer att försvaras oavsett vilka påfrestningar som ursprungsbefolkningen utsätts för. Genom kontrollen över medierna hoppas de på att kunna bromsa att SD växer. Troligare är ett extraval vid halvtid på grund av att V eller C väljer den röda knappen.

admin@klyvnadenstid.se
Evert Larsson


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *