Klyvnades tid

I Fittja har klockorna stannat

22 dec , 2017  

Rädslan för att konfrontera brottslighet begånget av invandrare gör nu att hela rättssamhället viker ner sig. Det gäller inte bara i Sverige. I Australien har ett nytt terrordåd genomförts, en bil har kört in bland gångtrafikanter. Den rätta benämningen terrorism uttalas inte längre, men dådet var avsiktligt enligt polisen. I de fall domar fälls så mörkläggs gärningsmännens bakgrund, om förövarna inte är svenskar. Polisen i Fittja har lyckats med att “schabbla” bort utredningen. Det är uppenbart att kvinnan i Fittja blivit allvarligt sexuellt skändad, hur många som varit inblandade är oklart. Kvinna som redan före våldtäkten var i illa skick borde ha fått vård och hjälp, men missbrukas och överges. Hela Fittja vänder henne ryggen. Men det räckte inte, genom domen har hela samhället, hela Sverige vänt henne ryggen. Våldtäkten i Fittja har engagerat eftersom mycket står på spel. Det handlar om vi skall acceptera det sociala sönderfall som kommit med massinvandringen, det handlar om vi skall se organiserad kriminalitet, öppen drog- och sexhandel som ett normaltillstånd. Domen normaliserar det sociala och rättsliga sönderfallet.

Vänstern och medier som under månader drivit Metoo är nu tysta eller så stämmer de in i kören om “den välskrivna domen”. I Åsa Lindeborg förenas de två. Hennes formel för att stödja “den välskrivna domen” är “Polisen har sjabblat så mycket att det inte går att avgöra om kvinnan utsatts för en brutal gängvåldtäkt eller om hon betalat för narkotika med förnedringssex.” Vilken möjlighet har inte polisutredningen givit att med kallhamrad distans fortsätt att ta avstånd från brottsoffret. Vilken verbal pregnans, ett självvalt “förnedringssex“. En nyskapelse som inte ens finns med i nätets rättstavning, används kanske bland rättshaverister inom juridiken?

Om det nu är så tydligt att polisen sjabblat bort sanning och rätt, hade det inte då varit rättens skyldighet att på bästa sätt räta upp missgreppen, istället för att som nu ge dem rättslig status i ett frikännande. När inte ens polisen genomför en korrekt konfrontation, för att på säkrast möjliga sätt fastsälla gärningsmännens identitet? “Välskriven dom” har blivit ett slags fikonspråk  för att dölja sanningen om rättvisan. Hade inte en välskriven dom kunnat skrivas på en fällande dom? Det råder enligt mitt sätt att se inget tvivel om det. I grunden handlar det om att använda lagen i överensstämmelse med det allmänna rättsmedvetandet.

Det allmänna rättsmedvetandet skaver även för ÅL.

Kvinnoaktivister hade redan i förväg bestämt sig för att männen borde fällas, en demonstration var utlyst dagar innan de ens haft möjlighet att läsa den välskrivna domen. Det menade för övrigt även rassarna, de har ju en förmåga att nosa upp de våldtäktsfall som ger dem chansen att kräva att hela grupper ska kastas ut ur Sverige. Det är alltid förövaren, aldrig offret, de intresserar sig för.

Enligt Åsa Lindeborg handlar den allmänna upprördheten över domen om kvinnoaktivister och rasister, så förpackas och neutraliseras allmänhetens indignation. Grupperna är träffsäkert registrerade för den politiskt slipade ÅL. Visst vi är många som oroas över vad invandringen ställt till med, och får nu dörren i ansiktet istället för en diskussion. Under Metoo vittnade ÅL om att av kulturprofilen blivit tilltalade “Du ser ut att ha en vacker fitta“. Det är skillnad på folk med makt och de som ingen har. ÅL gav tiofalt igen genom att invänta läget för en medial pungspark. En upprättelse som ligger mycket långt bort för en prostituerad heroinslav, helt utlämnad till rättsystemet.

Att Metoo uppdaterar det allmänna rättsmedvetandet då det gäller sexuella övergrepp är ett faktum, likaså att domen i Fittja blir alltmer obegriplig satt i dess ljus. Att på något vis försvara den “välskrivna domen” blir en retorisk övning i den högre skolan. Hur lyckas då Åsa Lindeborg:

När jag läser om gänget i Fittja, som uppenbart har gjort något jävligt grovt mot en kvinna helt utan resurser, vill jag sparka pungen av dem en gång för alla. Det vore dock lika olagligt som att syssla med förtal. 

Ok! Under Metoo så sparkar vi pungen av dem. Är det det enda hedervärda valet som erbjuds? Då får det väl bli så då….

I Åsa Lindeborgs värld står valet mellan att fria eller att förtala, det är kanske sant ur våldtäktsmännens perspektiv. Men detta är inget klassiskt mål om våldtäkt då ord står mot ord. Vi har en av droger förslavad ensam och värnlös kvinna i ett samhälle som karakteriseras av social upplösning och rättslöshet. Domen är ett direkt försvar för en kriminalitet i knark och sexhandel, som är en förutsättning för hela övergreppet. Allt normaliseras.

Men är detta verkligen hela sanningen? Det förutsätter att den styrande eliten med öppna ögon accepterar att Sverige faller samman. För händelserna i Fittja är ingen blixt från klar himmel, det är en del av ett tilltagande förfall som pågått i årtionden. Det är ett pris som Sveriges folk tvingas betala för att den styrande elitens dröm om ett “öppet och fritt samhälle” skall få vara vägledande. Ett system som före allt annat kräver öppna gränser för invandring, pengar och produkter. Det är priset för en dröm om ett multikulturellt samhälle. En dröm vars pris talar sitt tydliga språk i den avkunnade domens namn på brottsoffer och anklagade. Med ett enda ord berör Åsa Lindeborg denna politiska bakgrund, och något annat än ett skammens kraftuttryck kan det inte bli om oron skall kunna hållas på plats. ….. rassarna, de har ju en förmåga att nosa upp de våldtäktsfall som ger dem chansen att kräva att hela grupper ska kastas ut ur Sverige.

Det blir allt tydligare att vänstern med en sällan skådad envishet fortsätter med att låta “rassarna” och “högerextremisterna” ensamma spela på denna för Sverige så viktiga politiska arena. Och visst finns det krafter som vill kasta ut folk. Men varför låta det perspektivet vara ledande? Naturligtvis för att täppa till truten på en allt oroligare opinion inom arbetarrörelsen. Den vänster som Åsa Lindeborg tillhör vill fortsätta massinvandringen och då gäller det att skaffa sig en motståndare som man kan besegra. En motståndare som står för konflikt och splittring och kan utnyttjas för att dela Sverige.

Alternativet till massinvandring är enkelt. Sverige behöver ett stopp för flyktinginvandring. Eftersom det politiska systemet inte kommer att leverera så krävs en folkomröstning.

admin@klyvnadenstid.se
Evert Larssonimages

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *