Klyvnades tid

Hot och hat..

9 jun , 2021  

 

Har du koll på vad “NN” håller på med. Jag tycker att han drar ett löjets skimmer över din FB-vägg. Jag avslutar diskussionen med honom. Det är din uppgift att hålla rent på din vägg.
Så avslutar jag en diskussion efter att tagit mot följande hot och hatfulla kommentarer.

NN
Evert Larsson Är du säker på att du inte ger uttryck för en oformulerad rädsla du har burit på sedan barndomen? Var någon av dina föräldrar eller någon annan i din närhet alkoholiserade?

Evert Larsson
NN Detta handlar minst av allt om mina personliga egenskaper, min personlighet säger noll om detta virus och “vaccinerna” i dess följd. Alla bär nog på sina trauman, de svåra är de man inte känner till, så jag kan tyvärr inte hjälpa dig.

NN
Evert Larsson Svara nu på mina frågor istället, min utstuderade nolla. Jag har bröder som bor nästgårds i trakten, så han bör nog få in i skallen att vi uppgraderat till en annan nivå, herr gaphals. Du har betett dig som en babian mot en kvinna, vad tycker du själv?

Evert Larsson
NN Vad du anser om min person betyder noll och intet, så fortsätt du med dina hot de rör mig inte i ryggen. Dina frågor kan du därmed ta och ……….. tro aldrig att jag viker mig för hot.

Varför trådskaparen skulle känna sig kränkt av min kommentar som inte berör hennes person förstår jag inte. Tror heller inte att hon är typen som klär i kränkthet. Vi har diskuterat de här frågorna tidigare och vet var vi står.
NN
Evert Larsson
Vi kommer plocka dig mitt luder, om du fortsätter nu. Har det gått in i din schizofrena autistskalle?

NN
Evert Larsson Din patetiska misshandlare.

NN
Evert Larsson Är du lika tuff vid tangentbordet nu, när du möter motstånd. Jag har precis haft en kvinna i telefon som berättat, så kom igen.

NN
Evert Larsson Du har Tors onda öga på dig från och med nu.

Denna NN finns ingen anledning att bry sig om. Han snackar bara så det är inte han som är det direkta problemet. Problemet är de som kan triggas av detta verbala utfall, som kan ta det som intäkt för att gå till attack planerat eller då tillfälle bjuds. Ett delansvar för det faktiska våld denna våldsretorik, detta hat kan utlösa är också de som låter det skrivas.

Detta spridande av hot behöver uppmärksammas för att skydda de som verkligen är hotade. En är Joakim Lamotte som redan utsatts för våld. Istället för att uppmärksamma befolkningen på JL:s utsatta situation förminskar och raljerar journalister inte minst inom Public Service med Joakim Lamottes person.
admin@klyvnadenstid.se
Evert Larsson

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *