Krig&Fred

Kommer Joe Biden att mördas?

20 jan , 2021  

Finns risker för ett attentat mot Biden så är enda medlet däremot att sprida information om detta hot som okså är ett dödligt hot mot vårt demokratiska system. Det är inte Biden i sig som behöver röjas ur vägen med ett politiskt attentat utan det är Trump och de som stöder honom. Efter ett attentat på Biden så kommer ett undantagstillstånd att utlysas och en hetsjakt kommer att sättas igång. Glenn Greewald kallar det: en våg av terror mot det amerikanska folket. Det finns mycket som talar för att faran för en sådan utveckling måste tas på största möjliga allvar.

Följande inlägg från min Facebooksida gjordes för ett drygt dygn sedan:
Så kan det gå om man sätter sig upp mot folkets vilja.
Mannen som fuskat sig till att bli president….
Trump kallade Biden Sleepy Joe.
De som kollar den här länken** kan inget hellre önska än att han istället för att öppna mun slutit sina ögon.
Det blir inga stora pengar på att spela på Camilla Harris som blivande president.
Inför installationen så har demokraterna krävt att personer som röstade på Trump skall tas ur nationalgardet som skall stå för säkerheten vid installationen av presidenten. När man ser den här länken** så har jag svårt att dra någon annan slutsats än att det vore en önskedröm för den demokratiska eliten om en “högerextremist” mördade Biden.
En sådan falsk-flagg operation skulle de ta som intäkt för att utlösa ett undantagstillstånd för att inleda en häxjakt på Trumsupporter. Är det några som med alla till buds stående medel, även sina egna kroppar, har anledning att skydda Sleepy Joe så är det alla som givit Trump sitt stöd.
Detta låter kanske som kommet från en överhettad hjärna efter en dålig natts sömn. Men nu har jag slaggat ytterligare en natt och obehagskänslan består och driver mig att gå ut betydligt bredare med denna varning.
Men har inte rigorösa säkerhetsåtgärder vidtagits för att säkra installationen. Det kan man kanske tycka. Men i ett så politiskt splittrat land som USA nu är och som under de senaste dagarna – 6/1 – närmat sig en kokpunkt är inte okontrollerade mängder med vapen en garanti för säkerhet tvärt om. Presidenter har mördats av sina säkerhetsstyrkor tidigare som Anwar Sadat 1981 och Indiens Indira Gandhi som mördades av sin livvakt tre år senare. Kravet på att granska nationalgardets Trumpsupporter pekar i den riktningen. Men eftersom det verkliga hotet mot Biden kommer från den yttersta vänstern inom Demokraterna och globalister som ser Trump som sitt främsta hot så måste säkerhetsåtgärder också vidtas utifrån detta perspektiv. Varningarna för att Trumpanhängare inom säkerhetsstyrkorna är ett hot kan vara en del i dessa krafters förberedelser för ett attentat. Att redan på förhand peka ut de skyldiga kan ha stor betydelse för att själv undkomma rättssystemets sökarljus.
Antidemokratiska krafter inom Demokraterna har redan öppet rest kravet på att Trumpanhängare skall registreras. Tucker Carlson har uppmärksammat oss på vilka krafter som väntar på att inta den politiska scenen. Men Fox News är inte ensamma om att lyfta frågan om de totalitära strömningarna inom demokratiska partiet. Glenn Greenwald tidigare reporter på vänstertidningen The Guardian varnar skarpt om att demokraterna planerar att utlösa en ny våg av terror. Det är tydligen receptet som demokraterna har för att återta det politiska  initiativet. I länken talar han i tydligt om vilka faror som hotar.
…….his opinions on the terrifying Big Tech censorship that is currently underway in the United States of America. He said that that the Biden administration and Big Tech was gearing up for a new ‘War on Terror’ but this time, on American citizens.
Just nu sänker sig ett ödesmättat lugn inför tillsättandet av Biden som president.  Det är som lugnet före stormen. Håller de som känner och ser orosmolnen bara andan och hoppas på det bästa, att solen åter skall bryta upp de mörka molnen. Låt er inte paralyseras av mörkret i era onda aningar. Endast genom att information om dessa politiska krafters eventuella planer sprids så kan de stoppas.
Jag har aldrig tidigare avslutat något av vad jag skrivit på klyvnadenstid.se med att uppmana läsarna att sprida innehållet.  Jag ber är nu att sprida information om risken för att Biden utsätts för ett mordattentat är överhängande och vilka det är som kommer att utnyttja en sådan händelse. Nedan finns länken om info om Bidons mentala hälsa.
admin@klyvnandenstid.se
Evert Larsson
**
Länk till videon om Bidens intellektuella förmåga.

https://www.facebook.com/evert.larsson.984/posts/10220752256530625:37


2 Responses

 1. Pentti Kinnunen skriver:

  Jag ser ingen anledning att dela ett sådant här vänsterangrepp. Att det finns ett hot från vänster kan jag inte förneka, inte heller att ett ungefär lika stort hot finns från höger. De stora hoten från båda sidorna är ensamma ostraffade extremister! Just i det här fallet hjälper inte heller strängare vapenlagar eftersom de får större effekt med sprängmedel.

  Vill ni ha en fredlig värld så sluta splittra den mellan häger och vänster eller något annat.
  SAMARBETA!

  • Evert Larsson skriver:

   Det är inget angrepp över huvud taget. Det är en varning om att det finns starka krafter och intressen som kan välja att just angripa. Den globala eliten är varken höger eller vänster. Att folket av tradition har olika politiska ståndpunkter, leds av olika ideologier, kan vi naturligtvis beklaga, men det är bara genom demokrati, yttrande och tryckfrihet som vi kan skapa enighet och ordning ur det kaos som också är en del av den mänskliga tillvaron. Att bidra till att ordning reser sig ur kaos handlar mer om att våga stå för sanning, än att peka ut de som man uppfattar som ett hot. Alla som vill bidra måste först och främst bidra med sin egen utveckling, oavsett vad man valt att ägna sig åt. Det är den grundläggande arbetarståndpunkten, arbete som skapande och givande verksamhet. För mig handlar det om att bidra till att göra upp med den ideologi som dominerar och som satt djupa spår i det förra århundradets historia. Det är den ideologi som har konfliktskapande som grundläggande filosofi och världskrig som politisk metod för att nå sina mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *