Hälsa

Lindelöf träskar på

13 maj , 2020  

Värsta sortens “granskande” journalistik i SR:s Medierna har triggat Lindelöf.nu att vandra i samma  spår. Medierna presterar ingen saklig granskning av Swebbtv utan en vänsterideologisk sågning för det gamla vanliga. De som inte ställer upp på massinvandring är rasister. I detta fall gällde det Karl-Olov Arnstberg som ansåg att det svenska folket fanns och att det av den anledningen går att spekulera om dess framtid i demografisk termer. Det är uppenbart att journalisterna inom Public Service saknar kunskaper om vad en professorer i etnologi står för och vad deras analyser grundar sig i. Och nu står Lindelöf och applåderar deras brist på kunskaper.

Mediernas skamgrepp fortsätter i samma stil. De gör ett kollage av några av Swebbtvs intervjuer. Det gäller Palmemordet och 911. På 1980-talet då Folket i Bild fortfarande granskade makten så var det en viktig röst, där kritiken mot Palmeutredningen fick stort utrymme. Med vänstern hände något under 1990-talet. Vad, blev tydligt redan 2001. Nu var det slut med de kritiska rösterna och förlaget Alhambras trycktes ut i kylan. Förlaget hade i några titlar publicerat kritik av den officiella versionen av vad som hände då de två tornen föll samman på sitt konstfullt exemplarisk vis.

Det som oroar vänstern, oavsett det gäller SR/SVT eller FIB/k  är Swebbtvs syn på yttrandefrihet och hur de praktiserar den. Först nu då snart två årtionden passerat blir kritiska perspektiv tillgängliga för en masspublik. Efter årtionden av  massinvandring öppnas en granskande kraft av den mörkläggning som pågått. Mediernas och Lindelöfs reaktioner är de skyldigas försök till skademinimering. SR/SVT har det Psykologiska försvarets piska vinande över sin verksamhet, det har inte Lindelöf. Ett tips till de som vill kalla sig “fria” och “alternativ”, det kan endast nås genom saklighet. Där finns den fasta marken om man önskar sig bort från ett ideologiserat åsiktsträsk.

Lindelöf anklagar Micke Willgert för att bara ta in åsikter som han gillar. Detta har han mage att påstå efter att han själv blev inbjuden att medverka. Eftersom jag följt Swebbtv och tagit del av många av deras videor på Youtube så vet jag att det inte är sant. Som exempel kan nämnas hans intervju med Johan Sandwall. Den som inte uppfattar MW vänliga försök att få något konkret ur en ideologisk civilisationskritiker skall kanske syssla med något annat än politik.

Då det gäller angreppet på Lars Bern för hans kritik av läkemedelsindustrin, har jag svårt att finna ord. Lindelöf ansluter därmed till att underhålla den ättestupa som vården av allvarligt sjuk i Covid-19 utvecklats till. På grund av den stora smittsamheten så kan vi inte räkna med att undgå att bli smittade av viruset som orsakat pågående pandemi. Vi kan bara fördröja tidpunkten för när alla – i princip alla – är smittade. Under tiden har viruset förändrats vilket gör att denna Coronapandemi inte går att STOPPA, det går inte att utrota dess virus. I Folket i Bild nr 16/1987 stod följande att läsa om möjligheterna att framställa  vaccin till RNA-virus, då det gällde HIV/AIDS. Coronavirus är också ett RNA-virus:

Vaccin mot HIV-virus – som ändrar sin kapselstruktur fortare än en vanlig förkylning – kommer knappast detta århundrade. Det finns ett par tusen underarter av HIV; samma individ kan ha ett tiotal olika varianter. Att tillverka ett vaccin, verksamt mot alla dessa former, verkar idag ogörligt.

Alternativet för att rädda liv är att stärka immunförsvaret. Sveriges sjukvård förnekar att det går. Det finns läkare på nätet som på allvar påstår att immunförsvaret går bara att försämra. Det är sjukvården bra på. Med cellgifter slås det till stora delar ut vid behandling av cancer. Efter en sådan behandling går det inte att återupprätta. Alla inser att detta är rent mumbo-jumbo, ändå påstår sjukvården att det är så det är.

Just nu då Coronapandemin dödar tusentals så har det dessutom blivit förbjudet att i medierna tala för att stärka immunförsvaret med vitaminer och kosttillskott. Jag har under tre veckor försökt att föra fram frågan i Ring P1. Vad kan det vara annat än psykförsvaret som får en Ring P1 redaktion att stoppa en sådan diskussion.

Lindelöf har inget sakligt att bidra med i sin kritik av Lars Bern. Det är beklagligt att stora delar av vänstern väljer att stödja en imperialistiskt organiserad  sjukvård, där en profitdriven industri har tagit kontrollen över vår hälsa. När skall feministernas paroll om rätten till vår kropp också gälla vår hälsa, rätten till vårt immunförsvar.

admin@klyvnadenstid.se
Evert Larsson


One Response

  1. Maj-Britt Bernhardsson skriver:

    Så bra att detta kommer fram. Delar detta till alla jag känner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *