Klyvnades tid

Vad bör göras

22 feb , 2020  

Vi behöver en svensk tiger. Inte någon med politikerkäft, som snackar hål i skallen på de som vänt örat till. Utan svenskar som använder klorna istället för ett välsmort munläder. Att situationen gått överstyr har under den senaste veckan blivit tydligt för hela Sverige. Gäng av unga invandrare specialiserar sig på att råna och förnedra alla som har något värdefullt, som är ensamma och inte har någon klan i ryggen som kan ge igen. Dan Eliassons “tafsa inte”-armband saknade  klös. Ja , även då det gäller våldtäkter är statistiken mardrömslik, varför media i god ordning håller käften.  “Dom begriper inte hur vårt samhälle fungerar”, så långt är tillfrågade kriminologer överens.

Hur de skall fås att begripa, och rätta sig efter våra lagar är däremot en materia som politiker är oförmögna hantera. Enligt vänsterliberaler handlar det om individer som är offer för Sveriges diskriminering och rasism. Förslagen inriktas på att “integrera” svenskar, och “stödja” invandrare. Eftersom fallen med grupprånen är så råa och rasistiska så faller nu offerretoriken platt.  Det handlar om att i grunden förstå vad det är som biter på dessa missanpassade klankrigare, som efter socialen har utfört tjänsten återsamlas i sina klaner för att återupprätta sin ordning.

De förslag som kommit fram och åtminstone har klor, har handlat om fler poliser, hårdare och längre straff. Det är bara ett problem, vi har inte poliserna, och fängelserna är redan överfulla. Vi har inte pengarna, förslagen är inte kostnadseffektiva. I allmänna ordalag handlar det om att polisen måste återta sitt våldsmonopol i utanförskapsområdena där klanerna, armerad med organiserad brottslighet nu regerar. Vad detta konkret betyder har politikerna inget svar på. Lite trevande har speciella insatsstyrkor och till och med militär nämnts. Att riva utanförskapen för att sprida ut dess invånare har nämnts. Kreativa marxister tycker att vi skall lära av Stalin och deportera “eländet” nånstans norr om polcirkeln. Allt som hittills föreslagits är antingen för mycket heller också för lite.

Polisen måste återta rätten att hantera det kriminella småbuset på det sätt de alltid gjort, oavsett om de är invandrare eller ej. Rått och enkelt uttryckt så går polisen in och bankar skiten ur dessa snorungar som beter sig. Sen kan de skickas hem till sina mödrar för att få tröst. Helst skall det göras så att så många som möjligt a deras kompisar ser, detta budskap överträffar allt vad de hittills fått lära sig. Kombinera det med regelbundna polisbesök i skolan, så att det blir tydligt att polisen står över läraren då det gäller lagens efterlevnad. För att detta skall fungera måste medierna lära sig att det är så här civiliserade nationer hanterar klankriminalitet. Det får bli ett slut på snyftreportage om polisvåld. Flaskhalsen för denna återgång till lag och ordning är vänstern i medierna, som ser sitt eftersträvade liberala kaos gå upp i rök.

admin@klyvnadenstid.se
Evert Larsson

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *