Folkstyret

EU-valet

27 maj , 2019  

När SR sammanfattar EU-valet så talar dom om allt utom det väsentliga. Att de trots sitt eget bidrag till en öronbedövande entonig valpropaganda för Mp och “klimatet”  inte kunnat förhindra att partiet halverats. Public Service talar inte klarspråk då det gäller valets viktigaste skiljelinje mellan nationell självständighet mot massinvandring och mångkulturens söndring, som EU-byråkratin står för. Vad har då Sveriges folk gett för ett besked i detta val?

De rödgröna partierna S, V, Mp och F! har minskat med (-0,8, +0,4, -3,8, -4,6) 8,8 %. Väljarna har fällt sin tumme för de partier som genom Gök manövrerat sig till taburetterna.

Men även de partier, C och L, som släppte fram Göken gick tillbaka 1,5% sammanlagt(C +4,3 & L -5,8).

De partier som ställt sig utanför regeringssamarbetet M, SD och KD har ökat med sammanlagt 11,6% (3,2 + 2,7 + 5,7).

Trots en hysterisk klimatalarmism och stämpling av högerextremism lät sig inte väljarna skrämmas till en tillbedjan av EU-byråkraternas makt. L höll istället nära på att  sopas ur EU-parlamentet, räddades kvar av ynka två tiondelar. Att det mest EU-vänliga partiet med en hårsmån räddades kvar visar att Sverige trots alla påståenden om motsatsen  står upp för sitt land, dess suveränitet och demokratiska system.

Var det en motreaktion av väljarna att kasta ut Feministiskt Initiativ från EU, eller var det bara frånvaron av den feministiska kampanj som blåste upp F! 2014?

Public Service orkar endast föra en mediekampanj med tillräckligt kraft åt gången. De valde klimatet 2019 vilket gjorde att F! föll samman som en tom säck. Ytterst är problemet F!:s brist på verklighetsförankring, vilande på ideologi, medialt uppblåsta myter och lögner som de är. Faktum är att kvinnor inte är diskriminerade i Sverige. En nyligen gjord stor internationell undersökning visar på den raka motsatsen. Det är männen som diskrimineras, inte minst av skolsystemen. Männens inriktning på sak och resultat genom fri konkurrens och tävlan accepteras inte av den feministiska flum och bidragskulturen.

2018 och 2019 års val har den mediala valkampanjen stavades KLIMAT, en klimatalarmism som stått på orkan 7/24. Men även klimatalarmismen vilar på politiska önskningar snarare än vetenskapliga fakta. Precis som feminism kommer trycket i den av medier upprätthållna kampanjen att falla samman. Det finns inget sakligt stöd för att klimatet kommer att löpa amok inom tolv år som de vill få oss att tro. Mänskligheten står på grund av sin framgång som art inför ett helt nytt problem: att använda sin kreativitet, sin vetenskap och teknik till att leva i fas med livsväven på den smaragd bland planeter som vår jord är. Det handlar om tusentals problem som endast politiskt demokratiska marknadsekonomier har förmågan att upptäcka och hitta lösningar till. En demokrati som för att fungera även kräver en begränsning av ekonomisk makt.

EU-valets förlorare lyckades heller inte med att med negativ kampanj utmåla sina motståndare som populister och högerextremister. Det gick inte att med skamstämplar dölja de stora problem de själva skapat med massinvandring från en kultur som är oss vilt främmande, den islamska. SD är det parti som under hela sin existens varnat för hur mångkulturen genom främst islam sliter sönder vårt land, det var också det parti som ökade mest.

För att slippa ta konsekvenserna av sitt nederlag, för att slippa se väljarna i vitögat och ta diskussionen om vad som fått väljarna att rösta på “högerextremister” utropar förlorarna sig som segrare.
S jublar för att de bara förlorade 0,8%.
V firar att de lyckades fånga upp 0,4% av Mps och F! gemensamma ras på 8,6%.
Vad MP är glada för är svårt att förstå, de borde bara skämmas. Men den ideologiska klimatberusningen gör dem tydligen immuna mot varje slag av väljarreaktion.

När nu väljarna åter ha sagt sitt så återgår politiken till vardagen. Förhoppningsvis kan förra årets resultat få genomslag i en del kommuner, men på riksplanet återstår dryga tre år av politisk kräftgång. Regeringen välkomnar “återvändande” som inte är annat terrorister, vägrar att genomför den lagstiftning som skulle krävts för att låsa in alla med  knytningar till den islamska terrorsekten, samtidigt som dom klubbar genom en ny proposition om att förära även “alternativt” skyddsbehövande och flyktingar, dvs personer som kommit till Sverige och inte har flyktingskäl enligt internationella konventioner, rätt till “familjeåterförening”. Lagen skall börja gälla från och med den 20 juli och har tagit s fram av förlorargänget MP, S, C och L, stödda av V. De värsta extrempartierna i Mp, C och V dikterar migrationspolitiken.

Alltfler kommuner kommer att drabbas hårt ekonomiskt av det mångkulturella experimentet med massinvandring som verktyg. Det kommer att bli ett smärtsamt uppvaknande för stora delar av Sveriges folk, och det är kanske tiden fram till nästa val som krävs för mer frigörelse från mediala dimridåer och ideologiska låsningar.

admin@klyvnadenstid.se
Evert Larsson


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *