bojort2

Jordbruk/miljö

!Klimathysteri!

22 feb , 2019  

I Nya Kristinehamnsposten har miljöpartisten Oskar Askling  en insändare,“Vi har tio år på oss” om sin syn på klimatet. Svaret från klyvnadenstid.se.

Det är inte första gången “vi har tio år på oss”. Klimatalarmens spridning är främst ett medieproblem inom SVT/SR. Samma aktivism som för Mp:s valmanifest, som fixade partiets 4%? Att inte meriterade klimatforskare som Lennart Bengtsson eller havsforskaren Nils Axel Mörner anlitas av SVT/SR är lätt att förstå. Mantrat; det råder enighet om CO2:s klimatpåverkan bland forskare skulle framstå för vad det är, en grov överdrift. Att jorden går under om inte CO2 slutar öka, likaså. Lyssnarna skulle få veta att alarmisternas “modeller” inte tar solens aktivitet i beräkning; som att styra temperaturen i ett hus utan hänsyn till el/olja/ved som används. Det skulle bli uppenbart att det saknas enighet om att jordens klimat kan börja skena, eller att en temperaturstegring leder till mer extremväder.

Flyget vräker ut CO2 högt uppe i atmosfären där den verkar under lång tid. Trots detta finns det internationella förbudet att beskatta flygfotogen kvar. Trots detta så planeras för en fördubbling av flyget vart 20 år. Den globala eliten av byråkrater, “professionals”, storföretag och finansintressen kommer inte att beskatta flygbränslen eftersom flyget är en förutsättning för globalisering. Tas utlandsresan från den urbana medelklassen kommer de att skapa mening med sina liv genom att i gula västar inta gatorna. Globalisterna skulle få det uppror för en “global diktatur” som de hoppats på. När väl ett system för internationell beskattning, grunden för en global diktatur lagts, kommer klimatalarmismen att tonas ner för den här gången.

De multinationella företagen har genomfört en internationalisering av industriprodukter. För en fullständig kontroll av mänskligheten krävs att jordens bönder, deras decentraliserade produktion, deras demokratiska matmakt brytas sönder och all livmedelsproduktion industrialiseras. För att nå dit är klimatalarmism ett viktigt verktyg.

admin@klyvnandenstid
Evert Larsson


One Response

 1. Evert Larsson skriver:

  Följande svar har publicerats på NKP

  Tack Klyvnadenstid, så bra att någon pratar klarspråk om klimatlarmen. Det är oförskämt tyst i traditionell media– inga vettiga debatter och diskussioner om vad som sker.

  Underligt att man inte är intresserad av verkligheten när vi har de som kan förklara den stora bluffen. Här gäller det att ta tid för att sätta sig in i vad som gäller klimatet. Vad är egentligen CO2 – börja med att läsa på om fotosyntesen, då förstår man att planeten behöver CO2 för att överleva.

  En stilla undran: Hur vore det att sluta upp med alla krig och upprustning? Alla är väl medvetna om att det är vi folket som finansierar denna klimathysteri? Nej fokusering på planetens miljö, och bekämpa fattigdom borde vara prioritet ett.

  Skapa problem – få folket att reagera– kom med den i förväg utsedda lösningen = Problem-Reaction-Solution.

  Klimatrealist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *