Klyvnades tid

Rasismens arkitekter.

13 feb , 2018  

Inför det accelererande sönderfallet med våldsbrott och en ökad osäkerhet för att vistas på gator och torg skrev jag följande korta inlägg på min FB-vägg 2016. Allt har bekräftats med råge och blir nu inför årets valrörelse viktigt att återknyta till. Problemen med massinvandringen har förstärkts, problemen som DÖ-partierna trodde sig kunna hantera genom att stänga ute SD från inflytande och blunda för problemen.

Alla insiktsfulla inser att detta bara är början. Igår mördades en rollator-buren i grannkommunen Filipstad. Idag ytterligare ett knivoffer i Hälsingland, så här kommer det att hålla på.

Hur känner ni er nu alla Moderater, Vänsterpartister, Miljöpartister, Socialdemokrater, Liberaler, Feminister, Kristdemokrater som tävlat i att förolämpa alla som tvivlat på era sagor, som förstått att er uppblåsta godska inte hade något verklighetsunderlag, bara var en fernissa, inte ens “skindeep”. Vad har ni att säga alla de som ni beskrivit som “rasister”, “fascister” och som yttersta vänstern brukar skrika “nassesvin” till.

Hur känns det, när skall ni be Sveriges folk om ursäkt för vad ni ställt till med? Samma anklagelser borde riktas till massmedierna som ännu till denna denna dag fortsätter att ha som huvudinriktning att det är fel på Sveriges folk som inte lärt sig att “öppna sina hjärtan”.

När skall ni sluta med att utmåla de som oroar sig och försöker skydda sig som hulliganer, nazister, lynchmobb och våldsverkare. Mår ni inte illa av vad ni håller på med.

Ni har nu ställt till det på ett sätt som det inte finns någon lösning på. Genom er politik har ni även gjort det värre för andra stater i Europa. Och nu skyller ni på dem. De som stått för realism har ni mage att peka finger åt.

Nu hör jag på P1 att ni driver de politiska partiernas kampanj för att det är de lägst betalda i Sverige som skall offra sig med att sänka sina löner för att fler invandrar skall kunna tas emot och dras in i låglönejobb, till inkomster det inte går att leva på. Er cynism är gränslös, ni som under årtionden har tillrättavisat alla som påtalat massimmigrationens ekonomiska konsekvenser, för de mest behövande i välfärdssystemet, har ni spottat och fräst åt med orden “man kan inte ställa svaga grupper mot varandra”.

Men det är ju just det som ni nu gör, ni ställer de som tjänar sämst till att bära bördan. Det är ni som är de farliga. För jag vägrar att tro att ni inte skall förstå vad konsekvenserna av denna politik är. Ni är inget annat än anstiftare till rasism. Ni är rasismens verkliga arkitekter.

admin@klyvnadenstid.se
Evert Larsson


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *