Klyvnades tid

Fittja, ett våldtaget land

20 dec , 2017  

Våldtäkten i en trappuppgång i Fittja, är ett vidrigt rasistiskt angrepp på det svenska folket, vars rättssystem är oförmöget att ens ställa brottslingarna till ansvar för sina vidrigheter. Det råder nämligen inget tvivel om att ett brott har begåtts. Det råder inget som helst tvivel om att en gruppvåldtäkt har genomförts.  Att kvinnan var en trasig missbrukare gjorde henne till ett lämpligt objekt för brottslingarnas kollektiva angrepp på en värnlös kvinna och därmed på det jämställda land som engagerat sig för att ge flyktingar en fristad.Kvinnans sociala utsatthet borde varit en viktig omständighet till fällande dom, nu har det blivit tvärt om, hon ses som “opålitlig”, Vad är det som i dessa Metoo-tider gör detta rättsövergrepp möjligt? Om inte Metoo tar detta fall till sin stora uppgift så avslöjar de öppet sin särbehandling av vita män som kan hängas ut av en medie-justis och invandrare som inte ens kan dömas i en rättegång.

Den friande domen har mottagits med demonstrationer runt om i Sverige och försvarsadvokaten uttalar sig för Aftonbladet:

Advokaten: ”En skam för rättssystemet”

Kvinnans målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz tycker att domen är en skam för vårt rättssystem.

– Ingen förövare ska komma undan en sådan här grym och hänsynslös gruppvåldtäkt. Det här är den värsta gruppvåldtäkten jag har jobbat med på 26 år, säger hon i en kommentar till Aftonbladet.

– Jag anser inte att min klient har fått en rättvis prövning och att det bland annat beror på hennes bakgrund och person. Målsäganden är inte det ”perfekta brottsoffret” utan snarare hör hon till den grupp offer som hör till de mest utsatta som finns i vårt samhälle.

Massi Fritz kommer att överklaga den friande domen till hovrätten.

Klarlagt är att den våldtagna kvinna sålt sex mot kokain. I Sverige är det brottsligt att köpa sex men inte brottsligt att sälja sex. Det är förbjudet att sälja knark. Ändå kan de som varit anklagade i våldtäkten använda det som argument och få en friande dom. Rättssystem  är helt oförmöget att skydda de svagaste i samhället, istället blir det “fria och öppna samhället” en förevändning för att fria de häktade och misstänkta männen, som lever på kriminell verksamhet.

Polisens hantering av fallet är anmärkningsvärd, är det så att organiserad kriminalitet blivit ett normaltillstånd som de saknar moralen att höja sig över, lever de i ett Stockholmssyndrom i förhållande till den organiserade kriminaliteten, inbäddat i ett socialt sammanhang, där inte minst rädslan att bli kallad rasist håller rättssystemet i förlamning. Polisen har stigmatiserats i sitt utredningsarbete där de oavsett utgången skulle få medievänstern på sig, antingen som “rasister” eller för oförmågan att skipa rätt i en våldtäktsdom. Det senare är som alla vet, vanligt förekommande, “där ord står mot ord”. Polisen har gått på instinkt och rutin, förhoppningsvis kommer Metoo vara den faktor som kommer att visa att rättssystemet gjort en vansinnig felbedömning.

Det är dags att rättssystemet kränger av sig den “antirasistiska” tvångströja som medierna under lång tid tvingat på polismyndigheten. Den har varit så framgångsrik att de lyckats placera sin man, Dan Eliasson som dess chef. Som har “implementerat” sin egen metod för att bekämpa sexuella övergrepp, ett armband för kvinnor att bära som avskräckning. Istället för att upprätthålla svenska lag har polisen skolats in i en kaffedrickande symbios med förorternas kriminalitet. Den friande domen i Fittja är toppen på isberget.

Domen kommer att överklagas, det ger Sveriges folk möjlighet att använda denna skandal som en politisk hävstång. Vi skall inte bara återupprätta respekten för kvinnan som varit offer för detta skändliga dåd. Detta kommer endast att lyckas om vi förstår hur det hänger samman med ett rättssystem som varit måltavla för en politisk globalisering, vars mål är att fullständigt förändra vårt land till ett “mångkulturellt paradis”.

I Sverige har medierna en tradition att inte hänga ut personer som inte dömts, denna tradition har  genom Metoo-kampanjen ersatts av medial ståndrätt då det gäller  svenska män. När nu rättssystemet inte ens förmår att döma då det gäller invandrare finns ingen annan möjlighet än att offentliggöra namnen på de personer som varit anklagade.

De anklagade är identifierade:

ABDIMALIK Mohamed Ali, 960604-0955
Tidigare dömd för bland annat stöld och narkotikabrott.

HAKAN Samet Demirkiran, 930416-8835
Tidigare dömd för bland annat hot mot tjänsteman, narkotikasmuggling, människorov och sexuellt utnyttjande av barn.

Johanon Lahdo, 990123-5771
Tidigare dömd för bland annat misshandel, våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman.

AMIR Farid Said, 981017-3451
Tidigare dömd för stöld och narkotikabrott

Sohail Akhtar, 940914-8617
Tidigare dömd för bland annat narkotikabrott, försök till rån, olovlig körning och försök till grovt bedrägeri.

En viktig del i denna kamp blir att stödja den insamling som startats till stöd för kvinnan.

INSAMLING TILL VÅLDTÄKTSOFFER

Misstänkta våldtäktsmän i Fittjarättegången friades idag av tingsrätten.

Polisutredningen har varit ett haveri från första början och sannolikt kommer dessa män få skadestånd medan den utsatta kvinnnan inte får ett öre.

Härmed startar jag en insamling till kvinnan, för att ge henne lite upprättelse.

Sätt in pengar via Swish: 0707760990 eller kontonummer 6235-536119732 Handelsbanken.

Märk insättningen: ”Våldtäktsoffer”

Jag kommer redovisa allt i slutet av veckan och se till att varenda öre går till den här kvinnan.

Nu hjälps vi åt att stå upp för en kvinna som blivit sviken av rättsväsendet.

Det här är inte bara en insamling till ett våldtäktsoffer utan en markering till hela svenska samhället som gång på gång sviker utsatta människor.

Dela detta inlägg så mycket det bara går.

admin@klyvnadenstid.se
Evert Larsson.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *