bojort2

Klyvnades tid

Våldsbejakande extremism.

8 aug , 2017  

Enligt Brottsförebyggande centrum i Värmland(BFC) så finns det bara ett problem, högerextremism, för här finns material och kurser på deras hemsida, för de andra formerna däremot är det kliniskt rent. Så visst jag håller med insändaren i NKP, det stinker politik, politisk taktik i riktigt dålig bemärkelse. Naturligtvis måste de rätta till detta och informera om Islam och marxism, de ideologiska källorna för våldsbejakande Islamism och vänsterextremism.

Problemet är att religionskritik av Koranen betraktas som hatbrott, islamofobi. De personer som försökt utsätts för våldsamma angrepp och förhindras att hålla föreläsningar på våra universitet. Lars Vilks stoppades av en våldsam muslimsk mobb i Uppsala. Händelsen mörkas, istället angrips Lars Vilks som just Islamofob. Sverige är en sekulär stat och måste värna rätten att kritisera alla religioner. Detta fall borde BVC ta upp som ett skolexempel på våldsbejakande Islamism, och visa i våra skolor som ett exempel på vad vi inte accepterar. Då det gäller det marxistiskt inspirerade våldet är samma metoder användbara. Det finns filmer som visar på hur extremvänstern genom kravaller sätter stadskärnor i brand. Informera hur deltagare motiverar sitt agerande, källor finns i överflöd. Allt går även att härleda tillbaka på Marx själv.

admin@klyvnadenstid.se
Evert Larsson


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *