Klyvnades tid

Invandringstopp!

14 feb , 2017  

Sveriges alla Pravda har fått problem, en polis som “..blivit så jävla trött”. Peter Springare hade man kunnat oskadliggjort i mild polishusarrest till pensionen. Det verkliga problemet är de hundratusentals stödjare som ställer upp och för hans budskap vidare, en folkrörelse. Sveriges folk struntar i skamstämplarna om rasist och främlingsfientlighet eftersom de saknar verklighetsförankring. Behandlingen av signaturen Christer1) är bara ett tydligt exempel. Han fick nu åsiktsdomptörernas nåd för att han sa sig vara för invandring. Om nu rubriken triggar er att använda era indelningar, så vill jag i all välmening varna er. Ni vet inte vem jag är, och jag kommer att göra politisk slarvsylta av de som försöker.

Till saken: i Malmö har tolv mord och skjutningar ägt rum under 2017, i Köpenhamn NOLL. Lär av Danmark. För det nödvändiga andrummet måste gränserna stängas för alla ekonomiska och politiska flyktingar. Bostäder och arbete saknas, Sverige är i sönderfall. Inget folk vill ha ett nordiskt Libanon som granne.

Den “generös invandringspolitiken” har haft en aggressiv utrikespolitik mot Afghanistan, Irak, Libyen, Syrien som förutsättning. Krigen har försvårat för folken i Mellanöstern att reda upp sina problem, framförallt islamsk fundamentalistisk väckelse genom muslimska brödraskapet. Alternativet till krigspolitiken är kraftigt ökat bistånd på plats, för att där hjälpa mångdubbelt fler.

De flesta ekonomiska flyktingar som i god tro lockats hit av regeringspartiernas ansvarslösa flyktingpolitik måste ges möjlighet till ett hedervärt återvändande till sina länder. 49 tusen av de som avisas är i riskzonen för att gå under jorden. Ordet “generös” förpliktigar och kan nu ges en verklig mening. En ekonomisk kompensation av betydelse måste erbjudas alla som inte får flyktingstatus. Det är viktigt att de återvänder hem och inte blir en del av den organiserade brottsligheten.

admin@klyvnadenstid.se
Evert Larssonbooks

  1. Har i insändare i Nya Kristinehamns Posten diskuterat vikten av att migrationsverkets beslut respektera. För vilket han stämplats för att vara främlingsfientlig.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *