Politik

Sympatiska Oskar Sjöstedt

13 okt , 2016  

Det blir allt svårare att ta Public Service på allvar. Det blir inte enklare av det drev de nu satt i sjön mot Oskar Sjöstedt. Nu har de fått nys om en konsert han besökte för tio år sedan. En tillställning arrangerat av vit-maktmiljön. Om någon frågade mig om vad jag gjorde för tio år sedan i anklagande ton så skulle jag be dom fara och flyga. Det är nog på det viset som politiker måste hantera maktmedier i fortsättning, för vår demokratis skull, för det offentliga samtalet skull.Det började för dryga veckan sedan med en film som spreds ymnigt på nätet och som maktmedierna älskade att koka sin berättelse om Oskar Sjöstedts “antisemitism” på.  Det är en surrealistiskt osmaklig och bisarr historia som drog ner en del skratt. Följande låter sig fångas upp ur festsorlet.  videon:

Vi hade fyra tyskar som jobbade på slakteriet. dom var nazister så dom fick inte var i Tyskland typ.

-skratt

Asså dom var riktigt galna, Och ja ba; “Vad gör ni här da”.

Ohörbart

När dom var fulla på fest gick dom kring och heilade typ.

-skratt

Och om det var ett får som ramlat ner så här från kedjan, det hänger ju kedjor i taket där dom hänger i fötterna. när det ramlar ner från golvet kan vi ju inte använda det. Då är det förverkat och då måste man ta bort och slänga det. Men de lät det ligga kvar. Och om det blev något som blev fel och de blev arga gick de fram och sparkade på det här fåret

-skratt

Och så gjorde dom så här Die juden! (Videon visar OS göra en spark med foten)

Om man utmålas som antisemit om man berättar enligt ovan, vad skall de personer som man berättar om kallas? Är det inte så att man då skyddar just det vidriga? Var hamnar vi om antisemit klistras på de som beskriver hur verkliga antisemiter beter sig? Ni som är judar och är organiserade för att försvara era intressen förstår inte ens ni vad viktigt det är att det är just sanningen kommer fram?

Varför sprider “vänstern” dessa historier? Finns det tillräckligt mycket antisemitism inom vänstern för att acceptera drevet mot Oskar Sjöstedt? Är det en historia som passar in för att göra svart till vitt, och vitt till svart? Har vänstern så lite att komma med att vilka vidriga lögner som helst är gångbara?

Medierna, inte minst Public Service, har ni funderat på vilken roll ni spelar genom att vara så uppenbart partiska? Ni pratar om varför politiker slutar, och beklagar det för demokratins skull. Vad väntar ni er, med tanke på de bilor riggade av lögner som ni hänger över deras huvuden. Visst, det drabbar bara era politiska fiender. Är det det som är grejen. Följden av detta kommer att bli att inte ens era vänner kommer att tro på er. Var det inte en “förtroendebransch” som ni arbetade i?

Betyder arbetet i “förtroendebranschen” att till varje pris bryta ner förtroendet för era fiender? Sett så så faller det mesta på plats. Vad är det som gör Oskar Sjöstedt så förhatlig att han måste krossas med lögnaktiga kampanjer?oskarsjostedthund

Personen Oskar Sjöstedt är nämligen en riktigt sympatisk person, en riktig svärmorsdröm, som utstrålar ärlighet, eftertänksamhet och omtanke. En sådan person är naturligtvis en fruktad fiende i de digitala mediernas tid. Och nu har ni bestämt er för att trycka ut denna för er förhatliga person ur offentlighetens ljus. Ni har tagit er vatten över huvudet. Kallsupen av den skit ni sprider kan i de den bästa av världar var en läxa.

admin@klyvnadenstid.se
Evert Larsson

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.