Politik

Yrkesförbud för immigrationskritik?

8 mar , 2016  

Håller marken för ett regelrätt yrkesförbud på att etableras av den politiska eliten och dess megafoner uti det svenska samhället. Exemplen på uppsagda kontrakt och avskedande på grund av motstånd mot invandring och flyktingmottagande blir allt vanligare. Vi lever i ett land med måttstocken “allas lika värde”, Den borde följas även för statsministrar och hans regering. Sverige för nu en “rasistisk” invandringspolitik, mätt efter regeringens egna kriterier. I enlighet med den praxis som nu breder ut sig borde regeringen arbetsbefrias, anledning är åsiktsregistrering det är åsiktsfascism.

Till min häpnad dyker ett några månader gammalt klipp upp i flödet som handlar om jazzartisten Gunhild Carling som fockas från ett uppdrag av Gävles kommun. Anledningen är att hennes två bröder, även de med i jazzbandet, engagerat sig i motstånd mot flyktingmottagande, inte i allmänhet, utan till skydd för ett museum.

Man tror inte detta är sant!! Vad är det för ett pack av politisk elit som topprider Sveriges folk. Till och med efter att dessa partier själva övergått till en invandringspolitik som de själva benämnt rasistisk, har de mage att ta brödet ur mun från personer som på det lokala planet agerar “främlingsfientligt”. I Aftonbladet får vi veta att Gunhild Carling:

…. är matt när hon ringer upp Nöjesbladet efter att hon landat på svensk mark. Den senaste veckan har hon arbetat med välgörenhetsprojektet ”Star for life i USA”, samtidigt har hon sett rubrikerna bli större och större i tidningarna hemma i Sverige.

Stängs nu bandet ute i Sverige så verkar det finnas folk i andra länder som inte bedömer artisterna efter en måttstock som inte har med deras arbete att göra. En närmare undersökning av vad det handlar om kanske kan ge intresserade en uppfattning av åsiktskorridårens(obs med å) tolerans och förmåga att se konflikter ur mer än ett ENDA perspektiv. Bröderna Carling gör sitt för att försöka reda ut sakförhållandena i Helsingborgs Dagblad :

Sveriges Cirkusmuseum finns på andra våningen i Ingelsträde skola. Max Carling har anförtrotts att vårda och visa samlingar tillhörande Akademien för Cirkuskonstens Bevarande. Det är ovärderliga kvarlåtenskaper från ett 20-tal cirkusfamiljer med kopplingar till Sverige, flera av dem har judiskt och romskt ursprung.

Sedan planerna blev kända att förvandla Ingelsträde skola till hem för ensamkommande flyktingbarn har vi blivit varnade från olika håll för risken för anlagda bränder. Det har brunnit på flera håll i landet så det finns skäl att ta varningarna på stort allvar. Vårt motstånd handlar om att trygga Cirkusmuseum och dess samlingar.

Efter att tagit del av sådana historier kryper obehagliga tankar upp; är det endast genom att bli rasister på riktigt som vi kan återerövra vårt medborgarskap, likheten inför lagen? Tyvärr är inte detta ett enskilt exempel, det verkar som politiker har fått i uppgift att agera hårt mot alla slag av opinionsyttringar som vänder sig mot massimmigrationen. Det obehagliga i situationen blir inte mindre av att allt fler rätar in sig i ett led av tystnad. Alla som har ett arbete vågar i allt mindre grad ge luft åt sina tvivel om vart vårt land är på väg.

En fråga som står ut då det gäller familjen Carling är omfattningen och den enhet som myndigheter uppträder med runt om i Sverige. Att stoppa bröderna Carlings möjligheter att tjäna sitt levebröd på musik har tydligen myndigheter och nöjessverige kopplat armkrok för att genomdriva. Gunhild Carling verkar ha fallit till föga för trycket och sparkar ut sina bröder på de aktuella bokningarna med kulturskolan. Källa:

“Främlingsfientliga”

– Jag har under mina 13 år som kommunstyrelsens ordförande aldrig träffat personer med så främlingsfientliga åsikter, sa Höganäs kommunalråd Péter Kovács (M) till Sveriges Television.

Historien fick Lenny Mostberg att överväga om Kulturskolan i Karlskrona skulle medverka i arrangemanget.

Men sedan Gunhild Carling öppet tagit avstånd från uttalandena blir det konsert med eleverna.

Håret reser sig över politikers självsvåldiga övergrepp på närings- och åsiktsfrihet. Det finns inga som helst anklagelser om olagligheter inblandade, endast ett antal byråkrater som driver hetsjakt på grundval av uttalanden, möjligen uppkomna i striden till försvar för ett älskat yrke och dess traditioner. Det finns åtminstone en Blomé inom nöjesbranschen som inte fullständigt tappat huvudet, Johan Blomé förklara några grundläggande förhållanden då det gäller vår demokrati.

Musik – inte politik
– Jag har utgått från deras musikaliska kvaliteter och inte deras politiska åsikter. Det är tråkigt att man ska behöva kontrollera politiska uppfattningar innan man sätter ihop en ensemble, säger arrangören Johan Blomé.

Han konstaterar också att det inte ens är tillåtet.

Ja så är det! Detta är olagligt, det är en fråga om åsiktsregistrering, och förföljde av personer efter åsikt. Men verksamheten att jaga enskilda individer för deras åsikter är inte ny, den har pågått i Expo och Researchgruppens regi i ett årtionde. Verksamheten har haft sanktion på högsta ort och kvällspressen har tagit del av identiteten på anonyma konton som hackats. Hur många som förlorat jobbet är okänt. Självmord har följt i verksamhetens spår.

Troligen är dessa övergrepp mot familjen Carling, endast toppen på ett isberg. Här har vi folk som haft tillgång och vana att hantera medier och därmed väl skodda att föra sin talan. Men vilken chans har vanliga Svensson som råkat ut för detta angiverisystem? Alla som läser det här bör ställa sig frågan; skulle jag själv gå till pressen och bli uthängd som “rasist” efter att blivit sparkad från ett arbete?

Det är inte bara den politiska eliten som är drivande för att upprätthålla åsiktsförföljelserna. När Folkets Demonstration samlades i Stockholm för att kräva regeringens avgång. Ställde mobbvänstern upp med sin åsiktsförföljelse, skrikande “inga nazister på våra gator”. Politiker som Mona Sahlin var inte sen att ta upp tråden och stämde in i fördömandena. Vad som kan sägas om Folkets Demonstrationen så är det, det är inte “nazism”, men väl den påtagliga närvaron av äldre. Är det så att de som har arbete inte längre vågar manifestera sin oro över den politik som inte längre förmår lysa upp vår framtid, känslan av att gå in ett mörker av rå, kall dimma infinner sig.maktkartellen

Att den politiska eliten i Sverige känner sig trängda är uppenbart, invandringspolitiken har havererat, politiken har lagts om, men de verkliga problemen ligger framför oss. Det är dessa problem som regeringen nu försöker hantera genom att driva ut dem som protesterar i arbetslöshet. Hur står det då till inom fackföreningsrörelsen kommer de att försvara sina medlemmar som kastas ut från sina arbetsplatser på osaklig grund. Inte bara osaklig, detta är kriminellt, åsiktsregistrering är brottsligt.

Kommer LO försvara de medlemmar som de själva drivit kampanjer mot, de som är kända SD har troligen ingen nåd att vänta, men långtifrån alla tillhör SD, gör bröderna Carling det?

Striden om hur fackföreningarna skall ställa sig pågår redan och vänsteraktivister står på tå i sitt heliga värv att i “antirasismens” namn beträda barrikaderna, och Byggnadsarbetaren bereder plats för röster som önskar rasera vårt rättssamhälle.

Kära vänner och arbetskamrater, hur ska vi ta tillbaka all retorik som dessa mörkerkrafter inom SD vunnit över på sin sida?

Jag hoppas/önskar att partiet ser till att alla SD- anhängare avskedas/blir utfrysta och att vi som är positiva får vår framtid och visioner bekräftade i stället för dessa rasister inom SD. “Upp till Kamp”

För alla som förstår vad demokrati och yttrande frihet innebär måste dessa utmaningar tas på allvar. Sprid denna information.

Evert Larsson
admin@klyvnadenstid.se


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *