Politik

Folkets Demonstration

28 jan , 2016  

“Vänstern” har fullständigt tappat politiskt och ideologiskt fotfäste. Under förevändning att värna rätten till asyl kräver de ökad massimmigration, trots det kaos landet befinner sig i på grund av denna massimmigration. De är politiska säkerhetsrisker och inget annat, det står för ett hat mot det land de lever i.

Hade jag möjlighet så skulle jag självklart gå och lyssna på vad talarna för demonstrationen i Stockholm på Lördag har att säga, trots att den politiska plattformen är så tunn och så sekteristiskt fokuserad på regeringsfrågan. Det finns ingen regering som idag har vilja eller förmåga att reda ut den röra som vårt land försatts i. SD saknar den politiska plattformen och det finns lika många politiska idioter inom de två regeringsblocken.
 
Det skulle behövas en folklig resning kring de viktigaste kraven. Det handlar om att återta det politiska initiativet för Sverige, ett Sveriges Värn. Det handlar om en rörelse som förstår att uttala Sverige med värme och förhoppningar om att vi tillsammans kan reda ut den röra som de politiska partierna och inte minst medierna försatt oss i. Det handlar om ett försvar för vårt rättssystem och allas likhet inför lagen och att det är Sveriges lagar byggt på våra traditioner som gäller. Det är i mycket grundläggande frågor som Sverige nu håller på att falla samman.
 
Jag tror att början och ansatser till detta finns bland talarna för Folkets Demonstration i Stockholm på Lördag.


2 Responses

 1. Josef Boberg skriver:

  MIN REFLEKTION

  Överst på oligarkernas agenda står att i all oändlighet torgföra att det finns brist på pengar. Det har dom ju lyckats bra med – därför att brist på pengar kan nog sägas vara den allt överskuggande ”religionen” i världen i dags dato. Såväl på individnivå som på nationsnivå osv.

  Men alla principer har undantag – och undantaget från brist på pengar är pengar till krig. Historiskt så har det aldrig varit något bekymmer med det – och än mindre är det så i dags dato.


  Varför ?

  Tja… – följer hen pengarnas väg så upptäcker hen att det är samma oligarker som sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition – och tjänar multum med slantar på det.

  Alla pågående krig skulle avslutas inom max tre månader – ifall oligarker ej höll igång dem. T ex krigen i Mellanöstern – som kontinuerligt har pågått sedan 1940-talet.

  Kommer det att ske inom överskådlig tid ?


  Jag är om några månader halvvägs 150 år LivsErfaren – och kommer med en dåres envishet att så länge som jag fortfar att andas att torgföra att brist på pengar är en ren bluff – som bör förpassas dit där den hör hemma = soptippen. Jag har ju bl a detta blogginlägg om det som jag har namnat: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

  Brist på pengar-tänket är helt enkelt grundorsaken till alla världens eländes eländen – som jag ser det.

  Det går ej att lösa ett problem med samma tänkesätt som skapade problemet. Det är omöjligt.

  Så dags snart för att släppa taget om ”religionen” brist på pengar ?

  • Evert Larsson skriver:

   Vad skall vi ha penningreform till?
   Förskjuta relationen mellan arbete och kapital, till arbetets fördel.
   Hur skall detta ske?
   Steg ett: Arbete åt Alla, Sänkt skatt på arbete, skatt på kapital genom f.f.a. jordränta
   Detta kräver säkerligen investeringar, stora behov finns, men också en omläggning av ekonomin till större självförsörjning på livsmedel.

   Steg två: Först när detta har satt sig kan vi vet i vad mån det finns utrymme för arbetstidsförkortningar. För att få miljövänligare produktion krävs även andra styrmedel ån uppräknad skatteomläggning. Demokratins uppgift att lösa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *